caseheader_shurgard

Flinke kostenbesparing door digitalisering van het faxverkeer

Shurgard is de grootste aanbieder van opslagruimte in Europa. De administratieafdeling verstuurt alle huurcontracten, inventarislijsten, opzeggingen etc. via de fax aan hun klanten. Tot voor kort werd hiervoor gebruik gemaakt van analoge faxapparaten. Inmiddels is Shurgard overgestapt van een analoge naar een digitale faxoplossing. Shurgard heeft hiermee een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd.

Geen VOIP maar Faxservice

Shurgard stapte over naar een VOIP platform voor digitale telefonie en fax. Alle analoge faxapparaten zijn hierbij vervangen door een digitale oplossing. Wegens de onbetrouwbaarheid en het kwaliteitsverlies van VOIP, zocht Shurgard naar een alternatief.

In samenwerking met Informaxion zijn alle faxnummers gekoppeld aan Faxservice, de digitale faxoplossing van Informaxion. Naast de voordelen als hoge afleverkwaliteit en uitgebreide verzendstatistieken, kunnen de gefaxte document direct digitaal gearchiveerd en ontvangt men direct een ontvangstbevestiging na verzending van de fax.

Faxverkeer door heel Europa

Via het hoofdkantoor in Brussel heeft Shurgard inzicht in het faxverkeer van alle vestigingen door heel Europa. Op dit moment faciliteert Informaxion het faxverkeer voor 149 locaties in Nederland, Belgie, UK, Duitsland, Zweden en Denemarken.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de diensten van Informaxion vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers.

Bekijk ook deze referenties