Over Informaxion e-messaging

Organisatie

Informaxion e-messaging levert sinds 1999 diensten, producten en advies op het gebied van online communicatie via onder andere SMS, Whatsapp en fax. De communicatieplatformen van Informaxion zijn in eigen beheer ontwikkeld. De flexibele applicaties kunnen worden gekoppeld aan je eigen CRM of ERP pakket of webapplicatie. Hierdoor maak je gebruik van je bestaande klantdata en benader je relaties eenvoudig via je eigen CRM software, via e-mail of de product portal.

office-just-internet

Onderdeel van Just Internet Group

Informaxion is onderdeel van de Just Internet Group, een samenwerkingsverband tussen meerdere bedrijven die hun eigen discipline op gebied van online media vertegenwoordigen. Het team van +35 medewerkers bestaat uit specialisten op gebied van strategie, marketing automation, App en software development, e-commerce, e-messaging, media management software en cloud en hosting diensten. Alle business units werken nauw met elkaar samen voor het behalen van een optimaal resultaat voor onze klanten.

Partners van Informaxion

We werken graag samen met technische en creatieve partners die gespecialiseerd zijn in social media, communicatie, webcare en klantenservice. Zo kennen we alle ins en outs met betrekking tot het gebruik van WhatsApp als zakelijk communicatiekanaal. We begeleiden integraties en implementaties met klantcontactsystemen zoals CRM software, social media en webcare tools.

Meer over partners ›

Selectie van onze klanten